1 av 2
- Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Elmander skriver inte på – vill han lämna?

Den svenske landslagsspelaren ser inte ut att skriva på ett nytt kontrakt och kan därmed få lämna Bolton i januari.


Elmanders bästa säsong i England

Efter en tuff tid i Bolton har det äntligen lossnat för Johan Elmander. Svensken har stått för åtta mål än så länge - vilket naturligtvis är väldigt bra.

När hans Bolton bortabesegrade West Ham med 3-1 stod han för två av målen. Och sedan har det bara flutit på. Svensken har spelat bra och dessutom assisterat till två baljor.

Han har även nätat i förlustmatchen mot Arsenal och i 1-1-mötet med West Bromwich.

Nu är svensken uppe i totalt åtta ligamål efter drömmålet mot Wolverhampton.

MANCHESTER. Johan Elmnader, 29, har börjat hitta formen igen. Anfallaren har hittills gjort fem mål i Premier League – vilket ha fått flera klubbar att bli intresserade.

Enligt Daily Mirror är den turkiska toppklubben Fenerbahce och Spartak Moskva intresserade av 29-åringen. Svenskens kontrakt går ut i sommar och Bolton vill försöka sälja honom för 30 miljoner kronor i januari. Misslyckas ”The Trotters” med det kommer han lämna gratis i sommar.

Båda klubbarna ska vara villiga att betala 30 miljoner för att köpa loss den förre Toulouse-spelaren. Owen Coyle, tränare i Bolton, vill ha kvar sitt anfallsess – om han sänker lönen.

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och jag trivs väldigt bra, har han tidigare sagt till Nyheter24.

Fansen däremot är inte jättesugna på att tappa deras dyraste värvning genom tiderna. I helgen låg svensken bakom segern mot Tottenham.

Fan vad gött att Elmander har kommit igång!”, skrev en supporter på SvenskaFans.

Därför köpte Bolton honom

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!