Hodgson lyckades guida sitt lag till vinst i går.
1 av 3
Hodgson lyckades guida sitt lag till vinst i går. - Foto: TIM HALES/AP/SCANPIX
Hodgson och Ancelotti efter matchen.
2 av 3
Hodgson och Ancelotti efter matchen. - Foto: TIM HALES/AP/SCANPIX
Fernando Torres är namnet på alla fans läppar i dag.
3 av 3
Fernando Torres är namnet på alla fans läppar i dag. - Foto: Martin Rickett/AP/SCANPIX

Hodgson: ”Truppen måste bli mycket starkare”

Liverpooltränaren är inte nöjd med truppen och kan storhandla när transferfönstret öppnar i januari.


Liverpool klättrar uppåt

Efter åtta spelade omgångar hade ”The Reds” haft sin sämsta start på 57 år (!). När de fick oavgjort borta mot Napoli i Europa League började det vända.

Sedan dess har man vunnit mot både Blackburn och Bolton. Att Liverpool vann mot Chelsea kan de tacka Fernando Torres för som verkar ha hittat formen igen. Nu klättrar de upp på en niondeplats och har samma antal poäng som sexan Bolton.

LIVERPOOL. Liverpool har tidigare haft det tungt. Under söndagen tog ”The Reds” en viktig skalp när serieledarna Chelsea besegrades på Anfield. Roy Hodgson, 63, som har varit rejält pressad, var inte bara nöjd efter matchen.

– Vår trupp måste bli mycket starkare än den är i dag och det kan bara ordnas vid transferfönstret som kommer, sa den rutinerade tränaren på presskonferensen.

Den förre Fulham-tränaren är orolig över att skadorna kommer att slå hårt på Merseysideklubben. 63-åringen kommer att bli utan Daniel Agger under en längre tid efter att dansken har ”seriösa problem med sin vad”. Dessutom missade Glen Johnson och Sotirios Kyrgiakos matchen i går.

– Truppen är ganska liten just nu med alla skador och sjukdomar som vi har drabbats av. Jag behöver få tillbaka några spelare. Om kan vi kan ta oss igenom de närmaste matcherna, då kan vi börja bygga något.

Trots den betryggande segern har tränaren ännu inte fått fansen på sin sida.

Jag hoppas att han kan fortsätta att ge oss positiva resultat, och få ut oss i Europa (Champions League) till nästa säsong. Så vi kan utse en tränare som kan börja ett långsiktigt projekt med en stabil och säker förening”, skriver signaturen caze på Red and White Kop.

Se Fernando Torres svara kritikerna med magi

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!