”Zlatan missar för många chanser”

- 08/11/2010, 12:46 -
Får både ris och ros av fansen.
1 av 2

Får både ris och ros av fansen.

Donato Fasano/AP/SCANPIX

2 av 2

BAS CZERWINSKI/AP/SCANPIX

Fansen riktar kritik mot den svenske stjärnan efter för många missade målchanser i de senaste matcherna.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic har haft tufft den senaste tiden. I veckan var 29-återingen i blåsväder då han hamnade i bråk med en lagkamrat. På planen mot Bari i helgen låg svensken bakom 2-0-målet som Mathieu Flamini gjorde.

Milans nye storstjärna får blandade betyg i Italien efter gårdagens insats. Tuttosport ger honom 5,5 och kommenterar det hela så här:

Förutom assisten till Flamini så missar han flera crossbollar, som istället skapar kontringar för motståndarna”.

Han får medelbetyg och godkänt. Gör många saker, bland annan ett målpass till Flamini, men han missar också mycket. Det syns att han saknar Inzaghi.”, skriver Gazzetta dello Sport.

Supportrarna är också kritiska till den förre Barcelonaspelaren men anser att han har mognat och kämpar mer för laget – än han gjort tidigare i sin karriär.

Ibra är inte klinisk och det gör mig orolig. Han missar mycket, två chanser mot Juventus och två chanser mot Real Madrid, och så nu mot Bari.”, skriver belloefamoso på Red & Black.

Som får medhåll av en annan supporter:

Ibra är ur form. Vanligtvis när Zlatan är ur form är han verkligen dålig och bara lattjar runt på planen. Men den här säsongen, alla som har följt honom under en längre tid kan se att han har förändrats och verkligen jobbar röven av sig. Avgjorde för Milan i går med en assist”, skriver Demonic på forumet.

Se höjdpunkterna från matchen här