Tisdag 20 Apr
Stockholm

Därför hamnade Mourinho på läktaren

Fick inte vara kvar på planen.
1 av 3
Fick inte vara kvar på planen. Foto: Alvaro Barrientos/AP/SCANPIX
2 av 3
3 av 3

47-åringen fick inte längre coacha sitt lag efter att par mindre väl valda ord.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
José Mourinho:

Född: 26 januari 1963 i Setúbal, Portugal.

Då: Började tränarkarriären i Sporting Lissabon som assistent till Sir Bobby Robson. Tog sedan över som huvudansvarig i Benfica innan rivalen Porto snappade upp 2002. Gjorde stor succé där och han handplockades sedan till Chelsea.

Där blev det också dundersuccé med klubbens första Premier League-titel säsongen 2004/2005. Vann "trippeln" ifjol i Inter. Det vill säga: Serie A, Champions League och italienska cupen.

Nu: Tog i somras över Real Madrid och även om säsongen fortfarande är ung så har framgångarna fortsatt. ”Los Blancos” leder La Liga och har kört över i stort sett allt motstånd än så länge. Vann i går cupmötet mot Real Murcia med 5-1.

MADRID. Under onsdagens cupmöte mot Real Murcia fick sig José Mourinho en rejäl törn.

Efter att ”The Special One” gjort ett par gester mot domaren blev han till slut uppvisad på läktaren. Anledningen? Demontränaren sa ”Fuck you” till rättskiparen Paradas Romero, skriver El Mundo Deportivo.

Den förre Chelsea-tränaren var inte speciellt nöjd efter matchen och menar att domaren delar ut för mycket gula och röda kort.

– För att analysera utvisningen måste man titta på domarens statistik. På mindre än femtio matcher i ligan har han delat ut 250 gula kort och 14 röda. Jag säger inte att det är en bra eller dålig domare, det är bara hans sätt, sa han efter matchen.

Matchen då? Den vann de spanska giganterna med 5-1 och supportrarna är positiva till att klubben kan plocka hem någon titel den här säsongen.

José skojade inte när han sa att han är den bästa och vill vinna allt. Med rätt stöd kommer han göra Real Madrid ostoppbara”, skriver Eldenfirefly på Big Soccer.

Här visades han ut

Kommentera
Kopiera länk
Dela