”Han har varit katastrofalt dålig”

- 13/11/2010, 16:34 -
1 av 2

SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX

2 av 2

Tim Hales/AP/SCANPIX

Både fansen och Roy Hodgson är mycket kritiska till Glen Johnson.

LIVERPOOL. Den engelske landslagsbacken har varit skadad mycket den här säsongen och har bara spelat en av de sju senaste matcherna.

Supportrarna har tidigare varit kritiska till 26-åringen – nu väljer även Roy Hodgson att kritisera honom.

– Han är Engelska landslagets högerback och om han spelar som en sådan så borde han spela så när han är i form. Men då skulle han vara tvungen att spela som i landslaget och fram tills nu, om man ska vara ärlig, så har han inte, för det mesta i alla fall, kommit upp på den förväntade nivån, säger Hodgson enligt tidningen The Telegraph.

Backen, som kom till klubben under förra året för cirka 200 miljoner kronor, har kopplats ihop med både Inter och Juventus den senaste tiden.

Den förre Fulham-tränaren fortsätter sin sågning:

– Man skulle få fråga honom: ”Tycker du att du spelar i toppform och spelar du som den bästa högerbacken i landet för din klubb?” Om han säger ja, då måste vi uppenbarligen komma överens om att vi inte är överens, och om han säger nej – då måste man fråga varför han inte gör det, säger han.

Fansen är ännu mer kritiska till stjärnbacken.

Johnson har varit katastrofalt dålig. Roy gör helt rätt som sågar honom och bara hoppas att han kan skärpa till sig när han är tillbaka så kan det bli bra igen. Just nu är det bättre att spela med Martin Kelly, skriver Johan på klubbens svenska officiella supporterklubb.