1 av 2
- Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

”Han har varit katastrofalt dålig”

Både fansen och Roy Hodgson är mycket kritiska till Glen Johnson.


Glen Johnson:

Född: 23 augusti 1984 i London, England.

Då: Slog igenom i West Ham och plockades över till Chelsea. Men lämnade klubben efter att han inte fick någon speltid av José Mourinho. Utvecklades till en landslagsback i Portsmouth och flyttade sedan till Merseyside.

Nu: Har haft en tung säsong, likt Liverpool, än så länge och får du rejält med kritik av sin tränare.

LIVERPOOL. Den engelske landslagsbacken har varit skadad mycket den här säsongen och har bara spelat en av de sju senaste matcherna.

Supportrarna har tidigare varit kritiska till 26-åringen – nu väljer även Roy Hodgson att kritisera honom.

– Han är Engelska landslagets högerback och om han spelar som en sådan så borde han spela så när han är i form. Men då skulle han vara tvungen att spela som i landslaget och fram tills nu, om man ska vara ärlig, så har han inte, för det mesta i alla fall, kommit upp på den förväntade nivån, säger Hodgson enligt tidningen The Telegraph.

Backen, som kom till klubben under förra året för cirka 200 miljoner kronor, har kopplats ihop med både Inter och Juventus den senaste tiden.

Den förre Fulham-tränaren fortsätter sin sågning:

– Man skulle få fråga honom: ”Tycker du att du spelar i toppform och spelar du som den bästa högerbacken i landet för din klubb?” Om han säger ja, då måste vi uppenbarligen komma överens om att vi inte är överens, och om han säger nej – då måste man fråga varför han inte gör det, säger han.

Fansen är ännu mer kritiska till stjärnbacken.

Johnson har varit katastrofalt dålig. Roy gör helt rätt som sågar honom och bara hoppas att han kan skärpa till sig när han är tillbaka så kan det bli bra igen. Just nu är det bättre att spela med Martin Kelly, skriver Johan på klubbens svenska officiella supporterklubb.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

McDavid historisk – fem assist i målfesten

Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, fortsätter skriva historia.

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.