1 av 2
- Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Riskerar att bli borta en längre tid med en nervskada.
2 av 2
Riskerar att bli borta en längre tid med en nervskada. - Foto: Jason Cairnduff/BILDBYRÅN

Därför kan stjärnbacken bli borta länge

Chelsea riskerar att få klara sig utan John Terry en längre tid.


John Terry:

Den engelske landslagsmannen är hjärtat i Chelsea. Mittbacken skrev sitt första proffskontrakt redan som 16-åring med Londonklubben.

En av de tyngsta motgångarna kom säsongen 2007/2008 när 29-åringen missade den avgörande straffen i Champions League-finalen. En annan tung motgång utanför planen var när det kom fram att stjärnan hade varit otrogen med den förre lagkamraten Wayne Bridges tidigare flickvän.

För det fråntogs han kaptensbindeln i det engelska landslaget av Fabio Capello. Nu riskerar han dessutom att få vara utan fotbollen ett par månader efter en nervskada.

LONDON. Sunderland bröt under helgen Chelseas långa segersvit på Stamford Bridge när de vann med 3-0. Serieledarna i Premier League fick klara sig utan lagkaptenen John Terry som dras med en nervskada i högerbenet.

Sunderland tog tillvara på det hålet som uppstår i Chelseas mitt när varken Terry, Alex, (Michael) Essien eller (Frank) Lampard spelar”, skriver Nyheter24:s bloggare Magnus Falk.

Enligt den engelska tidningen Daily Mail är det ännu inte klart hur länge som den viktige backen blir borta.

– Det har kommit till en nivå där jag inte kan fortsätta längre. Efter matcherna har jag ont och kan inte sova. Jag brukade spela med smärtor, sju gånger av tio. Nu är det tio av tio. Jag måste vila ett par veckor, träffa några specialister och lösa problemet, säger Terry till tidningen.

29-åringen åker nu runt till en rad olika specialister för att få bukt med problemet.

– Jag är beredd att göra vad som helst för att hitta en lösning. Det kan ta en vecka eller flera månader, säger han enligt The Sun.

Här visar Terry varför han är så viktig för storklubben

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!