Måndag 19 Apr
Stockholm

Zlatans oroväckande bekännelse

1 av 3
2 av 3
Zlatan Ibrahimovic är trött.
3 av 3
Zlatan Ibrahimovic är trött. Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

"Jag känner mig trött, nästan utbränd", säger den svenske stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Zlatans fantastiska säsong i Milan

Sex ligamål har Zlatan Ibrahimovic gjort med sitt Milan. Sex mål som har hjälpt det en gång sargade laget tillbaka upp till toppen - men även att slå ärkerivalen Inter.

Det första målet kom i den fjärde omgången borta mot Lazio. Den matchen slutade 1-1.

Sedan har det bara fortsatt för "Ibra". Nästa omgång, mot Genoa, slog han till igen och i omgång åtta satte han sitt tredje mål när han punkterade bortamötet med Napoli.

Sedan har dessutom nätat mot sitt gamla lag Juventus i 1-2-förlustmatchen, mot Palermo och nu senast mot Inter.

Förra helgen slog han till på nytt och cykelsparkade in matchens enda mål mot Fiorentina och under lördagskvällen fortsatte han sin magiska säsong med en viktig framspelning till Robinhos ledningsmål mot Sampdoria.

Senast mot Brescia slog han till med en riktig missil som höll på att skjuta sönder nätet på San Siro.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic har matchats hårt i sin nya klubb Milan. Succén kom direkt och svensken har redan lyckats sätta sex ligamål och ligger bakom ett flertal baljor.

Men bakom varje framgång finns det en mörk sida.

Nu medger stjärnan att han är trött - riktigt trött.

– Jag har spelat många matcher den här säsongen och nu känner jag mig trött, nästan utbränd. Milan har två skadade anfallare, det är inte enkelt för mig, säger han enligt Goal.

Den 29-årige anfallaren känner dock att motivationen fortfarande ligger på topp. Trots att han är sliten.

– Jag kommer att fortsätta karriären så länge jag känner mig hungrig. Titta bara på Inzaghi...Jag vet inte vad jag ska göra efter det här, om jag ska bli tränare eller tv-kommentator. Jag vet bara att jag kommer att gå upp vid klockan åtta på morgonen och inte veta vad jag ska göra. Jag hoppas att den tiden är långt bort.

I kväll tar hans Milan emot svårspelade Fiorentina på Stadio Giuseppe Meazza. Då lär Zlatan få börja från start - här finns det ingen plats för trötta spelare.

Så bra har "Ibra" varit

Kommentera
Kopiera länk
Dela