”Mou” är nöjd med de röda korten.
1 av 2
”Mou” är nöjd med de röda korten. - Foto: Paul White/AP/SCANPIX
Sergio Ramos blev utvisad.
2 av 2
Sergio Ramos blev utvisad. - Foto: PETER DEJONG/AP/SCANPIX

Mourinho: ”Jag gillar att de fick korten”

Både Sergio Ramos och Xabi Alonso blev utvisade mot Ajax på tisdagen - nu går de in i slutspelet utan varningar. Det glädjer demontränaren José Mourinho.


MADRID. Real Madrid krossade Ajax i Amsterdam under tisdagen, men med några få minuter kvar av matchen kom den stora snackisen.

José Mourinho viskade sina instruktioner till reservmålvakten Jerzy Dudek som tog sig ner till Iker Casillias. Polacken förklarade sedan för Real-målvakten och några minuter senare vare både Xabi Alonso och Sergio Ramos utvisade.

- Jag skulle vidarebefordra en instruktion och allt ordnade sig, säger Casillas till den spanska tevekanalen TV1.

I och med utvisningarna är de avstängda i den sista gruppspelsmatchen mot Auxerre och har dessutom inga varningar när de går in i slutspelet.

- Jag gillar att de fick korten. De sista två gula korten fick vi för att vi ville döda tid, säger ”The Special One” enligt Marca.

Supportarna är övertygade om att det är ”Mou” som ligger bakom utvisningarna.

Det är Mourinho som är 100 procent bakom detta”, skriver en supporter på SvenskaFans.

Se när Alonso blir utvisad

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Friidrotten sågas för OS-prispengar

1 timme sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

2 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

idag 14:54
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

idag 14:32
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.