John Guidetti på väg bort från Manchester City.
1 av 2
John Guidetti på väg bort från Manchester City. - Foto: Andrew Couldridge/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Andrew Couldridge/AP/SCANPIX

Guidetti på väg att lämna City - hit är han på väg

Mycket talar nu för att Manchester City lånar ut John Guidetti till en Championship-klubb, frågan är dock var den svenske talangen hamnar?


John Guidettis tid i Afrika

John Guidetti har under sina 18 första år hunnit leva i Afrika under två separata sejourer. Hans far Mike Guidetti arbetade som välgörenhetsförvaltare i Kenya.

John Guidetti har hävdat att talangen vuxit fram under tiden i Kenya tack vare alla timmar han ägnat tillsammans med äldre vänner som var betydligt större och starkare än den spröde svensken.

MANCHESTER. Enligt Sky Sports är John  Guidetti nära spel i The Championship. Många klubbar i den engelska andradivisionen är intresserade av svensken och bland annat ska Sven-Göran Erikssons Leicester vara nära en snabb affär. Mycket talar dock för att det blir Burnley som City lånar ut 18-åringen till.

Guidettis kontrakt löper i slutet av året och i januari kan anfallaren gå till vilken klubb han än behagar, många storklubbar ute i Europa är nämligen intresserade av den svenska tonåringen.

Sky Sports rapporterar att Guidetti är högt rankad inom Citys trupp, men frågan är om den svenske talangen kan stå emot när storklubbarna erbjuder kontrakt och framförallt speltid?

Målet som gjort Guidetti känd utanför de brittiska öarna.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!