Lördag 22 Jan
Stockholm

The No Spin Zone är tillbaka

1 av 2
2 av 2

Läs om allt det senaste om fotbollsvärldens underbara rykten, fantastiska snedsteg och diviga spelare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
The No-Spin Zone

Se till att kryssa för varje fredag i kalendern. Ni vill inte missa när Nyheter24 kommer att lista veckans roligaste rykten i fotbollsvärlden.

VÄRLDEN. John  Guidetti blir allt mer och mer lik en viss Bojan Djordjic.

Karriären inleds i en av den brittiska fotbollens största och rikaste klubbar. Tyvärr för kassaflödet blev de inte riktigt tillräckligt duktiga på att kicka kula för att dra in de stora sedlarna. Lösningen?

Media.

Alltid media.

Guidetti och Djordjic har tagit de svenska stugorna med storm när de befunnit sig framför kameran, och nu tar alltså den 18-åriga anfallaren nästa steg i den ödmjuke mittfältarens fotspår - han skriver på för en chanslös Championsshipklubb.

Där Djordjic gick till Plymouth går nu Guidetti till Burnley.

Vi kan nu alla, räkna dagarna tills den kaxige anfallaren släpper en ödmjukhetsskola.

Återkommande individer i The No Spin Zone

Emmanuel Adebayor leker "Nils Holgersson underbara resa genom Europa" och ryktas nu vara på väg till Italien för spel i Juventus.

Problemet, om ryktena är sanna, är att Juventus för tillfället redan har sin kvot av icke-europeér fylld. Samtidigt bör de även ha kvoten av stora, starka, långsamma, målsumpande, diviga, långhåriga, filmande, pengakåta anfallare fylld?

Barcelona förbättrar där de redan är bäst?

Av någon underlig anledning har Barcelona gjort klart med svenskdödaren Ibrahim  Affelay från PSV Eindhoven. Barca har med andra ord värvat en spelare till den position där de i särklass är bäst i världen. Offensiva yttrar.

Man kan tycka att pengarna skulle vara bättre spenderade på en gedigen vänsterback, eller kanske en ersättare till Gerard Pique - ja, Barcelona skulle kunna förbättra på nästan varenda position, med undantag för just på högerflanken.

Å andra sidan har inte Josep  Guardiola gjort sig känd som managern med fingertoppskänsla på transfermarknaden. Nyheter24 hostar fram namn som Zlatan Ibrahimovic, Maxwell och David  Villa som inte direkt levt upp till Camp Nous förväntningar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela