Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaoset i Chelsea fortsätter - sportchefen avgår

- 27/11/2010, 13:02 -
Arnesen slutar efter säsongen.

Arnesen slutar efter säsongen.

Stefan Lindblom/Scanpix

Först fick den assisterande tränaren sparken och nu avgår sportchefen Frank Arnesen. Det stormar rejält i Chelsea.

LONDON. För ett tag sedan fick Ray Wilkins, tidigare assisterande tränare i klubben, sparken utan någon motivering. 54-åringen, som tidigare tränat Queens Park Rangers och Fulham, har tagit till rättslig hjälp i kampen mot ”The Blues”.

Under måndagen skrev The Sun att Carlo Ancelotti tröttnat på att ”bara” vara tränare för Londonklubben och att den rutinerade italienaren tänkte avgå. Något som snabbt dementerades av 51-åringen.

I dag meddelade sportdirektören Frank Arnesen, 54, att han kommer att lämna sin post i klubben efter säsongen.

– Efter sex fantastiska år har jag bestämt mig för att söka efter en ny utmaning när mitt kontrakt går ut efter säsongen. Det har varit en fantastisk resa och jag skulle vilja tacka alla i Chelsea, speciellt Roman (Abramovich), för att ha gett mig den här otroliga möjligheten, säger dansken till klubbens hemsida.

Supportrarna jublar att Arnesen kommer att lämna klubben efter säsongen.

Väldigt välkommet besked att Arnesen packar sina väskor. Han har hela tiden varit en skam för hela organisationen och allt vad den borde stå för”, skriver Zola Express på SvenskaFans.