Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De kan ersätta veteranen i United

- 29/11/2010, 16:33 -
Lägger av efter säsongen och kan ersättas av...
1 av 4

Lägger av efter säsongen och kan ersättas av...

JON SUPER/AP/SCANPIX

...Atletico Madrids stjärnskott David de Gea...
2 av 4

...Atletico Madrids stjärnskott David de Gea...

Armando Franca/AP/SCANPIX

...eller Schalkes mur Manuel Neuer.
3 av 4

...eller Schalkes mur Manuel Neuer.

Ariel Schalit/AP/SCANPIX

Det ryktas även om Hollands landslagsmålvakt Maarten Stekelenburg.
4 av 4

Det ryktas även om Hollands landslagsmålvakt Maarten Stekelenburg.

Matt Dunham/AP/SCANPIX

Efter säsongen kommer Edwin van der Sar lägga handskarna på hyllan. Men vem kommer att ersätta holländaren?

MANCHESTER. Den rutinerade målvakten hämtades från Fulham 2005 och har sedan dess varit en av Manchester Uniteds viktigaste spelare. Demontränaren Sir Alex Ferguson förklarade i helgen att den här säsongen blir 40-åringens sista i karriären.

- Det är tråkigt men svårigheten för en målvakt som fyller 40 är just det som hände för Peter Shilton. Plötsligt, och på grund av åldern, kollapsade Shiltons form. Jag tror inte att Edwin vill att det ska hända honom och jag har accepterat att det här blir Edwins sista säsong, säger skotten till The People.

Storklubben har precis gjort klart med den danske landslagsmålvakten Anders Lindegaard som hämtades från norska Ålesund. United är fortfarande inte nöjda och brittiska media har skrivit att antingen det unga stjärnskottet David de Gea, Schalke-målvakten Manuel Neuer eller Hollands landslagsmålvakt Maarten Stekelenburg kan ta över målvaktsposten i ”Red Devils”.

- Vi är inte klara med våra tankar angående målvaktssituationen. Edwin har stor och det är inget man kan köpa. han har varit en jättebra målvakt och kommer bli svår att ersätta, säger ”Fergie”.

Klubbens supportrar ser gärna att Atletico Madrids unge supertalang de Gea flyttar till Manchester.

Om vi kommer att behålla (Tomasz) Kuszczak beror helt och hållet på om vi får in de Gea” skriver en supporter på forumet Red Cafe.

Vem kommer att ersätta "den flygande holländaren"?