Onsdag 19 Maj
Stockholm

Kaos kring Barcelona - när kommer matchen spelas?

Får vänta att spela tills i morgon eller...?
Får vänta att spela tills i morgon eller...?. Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Den spanska flygstrejken ställer till det rejält för klubbarna. Det är ännu inte klart när mästarna kan spela sin match mot Osasuna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Ligatoppen:

Barcelona fullkomligt körde över Real Madrid i El Clásico förra helgen. I och med den viktiga segern tog de över serieledningen och nu ligger de två poäng före antagonisterna efter 13 matcher spelade.

Bakom storklubbarna skuggar Villarreal och överraskningslaget Espanyol som är sju respektive nio poäng bakom Spaniens två bästa lag.

BARCELONA. Klockan 20:00 i kväll var det tänkt att Osasuna skulle spela mot Barcelona - så ser det inte ut att bli. Det råder nämligen flygstrejk i Spanien. Under fredagen gick de spanska flygledarna ut i strejk vilket ställer till det för många människor.

Barça blev sittande på flygplatsen ett bra tag och under eftermiddagen blev det klart att kvällens match skjuts upp. Enligt spanska Sport kommer matchen att spelas i morgon klockan 17:00.

Osasuna däremot är inte medvetna om att matchen är uppskjuten och menar att matchen kommer att spelas i kväll som planerat. Barcastuff på Twitter skriver att matchen kommer att spelas när laget är framme i Pamplona - tidigast klockan 21:00.

Eftersom att det är flygstrejk har storstjärnorna därför tvingas att ta tåget i de 50 milen till Baskien. Även lag som Atlético Madrid och Valencia har haft stora bekymmer att ta sig till sina respektive matcher.

Kommentera
Kopiera länk
Dela