Spelar snart i en röd tröja?
Spelar snart i en röd tröja? - Foto: ENNIO LEANZA/AP/SCANPIX

Supertalang på väg till Liverpool?

Den engelske jättetalangen Connor Wickham kan vara på väg till krisklubben Liverpool.


Connor Wickham:

Född: 31 mars 1993 i Hereford.

Då: Började sin karriär i Reading innan 17-åringen flyttade till Ipswich 2006. Under förra året gjorde Wickham sin professionella debut i The Championship.

Har sedan dess tagit en plats i A-laget under Roy Keane. Flera storklubbar har lagt bud på honom - men Ipswich har inte velat sälja.

Nu: Den unge anfallaren är en Liverpool-supporter och har Fernando Torres som förebild. Snart kan de bilda anfallspar på Anfield.

LIVERPOOL. Roy Hodgson har inte fått någon bra start i sin nya klubb. Liverpool ligger endast på tolfte plats efter 15 spelade omgångar.

Tidigare i år fick Merseysideklubben nya ägare som rapporteras vara villiga att investera pengar i truppen. Något som den 63-årige tränaren nu tänker göra.

Enligt Daily Mail är den 17-årige supertalangen Connor Wickham på ”The Reds” radar. Tidningen skriver att ett bud på cirka 107 miljoner kronor ska få Ipswich att släppa underbarnet.

Liverpool-tränaren fick upp ögonen för den unge anfallaren när han tränade Fulham, och har följt honom noga sedan dess.

Det är flera engelska toppklubbar som tidigare har försökt att locka till sig 17-åringen. Men Arsenal, Chelsea, och nyligen, Tottenham, har alla fått buden nobbade.Spurs bjöd cirka 91 miljoner kronor - men det var inte tillräckligt för att Championship-klubben skulle släppa sitt stjärnskott.

Liverpool-fansen är inte övertygade att det är rätt att plocka in den engelske U21-landslagsmannen.

Jag skulle inte gå efter honom eftersom han inte skulle få spela så mycket som han hoppas”, skriver en supporter på klubbens officiella forum.

Se talangen i aktion

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!