Milan har en chans på guldet för att de har svensken i sitt lag...
1 av 2
Milan har en chans på guldet för att de har svensken i sitt lag... - Foto: LAURENT CIPRIANI/AP/SCANPIX
...tror Luca Antonini.
2 av 2
...tror Luca Antonini. - Foto: Alessandro Fucarini/AP/SCANPIX

”Flera lag slåss om Scudetton - men vi har Ibra"

Luca Antonini tror att Milan har en bra chans att ta hem Serie A den här säsongen. Något som de kan tacka Zlatan för.


Zlatans grymma säsong i Milan:

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att ösa in mål för Milan.

Mot Brescia slog han till med en riktig missil som höll på att skjuta sönder nätet på San Siro. Det var svenskens åttonde fullträff i Serie A.

"Ibras" nionde ligamål kom mot Bologna. Sedan det har han målat mot Udinese och Lecce. Nu är den förre Barcelona-spelaren uppe i tolv ligamål efter att söndagens uppvisning mot Cesena.

MILANO. I helgen tog Milan en betryggande seger mot Brescia med 3-0 på San Siro. Den segern gör att ”Rossoneri” toppar Serie A med tre poäng före Lazio.

Luca Antonini hoppas att Milan äntligen ska få vinna en titel efter sin sex år långa torka. Italienaren tackar den svenske superstjärnan Zlatan för att laget har chansen.

– Det finns flera lag som slåss om samma titel, till exempel Juventus, men vi har spelare som Zlatan Ibrahimovic och Gennaro Gattuso, säger han till Milan Channel.

I kväll ställs den anrika klubben mot ”Ibras” gamla lag, Ajax, i Champions League. Det förväntas dock bli utan Zlatan som troligen kommer att vilas.

– Vi är redo för matchen mot Ajax. Det är en viktig match och vi måste göra bra ifrån oss. Men vem som än spelar kommer att göra det bra, säger Antonini.

Supportrarna är helt överens om att den 29-årige anfallaren ska vilas i kvällens match.

Det är löjligt att ens tänka på att spela Ibra, Thiago Silva och Robinho i matchen. Jag ger heller bort tre poäng till Ajax än riskerar skador”, skrev signaturen Milan10 på forumet Red & Black.

Se svenskens drömmål mot Brescia

Alexander Lätt/Rasmus Emanuelsson

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!