Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han kan ta över krislaget Inter

Den engelske förbundskaptenen toppar Morattis lista.
1 av 3

Den engelske förbundskaptenen toppar Morattis lista.

Sang Tan/AP/SCANPIX

Rafa Benítez dagar i Milano-klubben kan vara räknade.
2 av 3

Rafa Benítez dagar i Milano-klubben kan vara räknade.

Daniela Santoni/AP/SCANPIX

Fabio Capello kan bli den nye Inter-tränaren.
3 av 3

Fabio Capello kan bli den nye Inter-tränaren.

Luca Bruno/AP/SCANPIX

Sport | 09/12/2010 16:53

Fabio Capello toppar Inter-presidenten Massimo Morattis lista på kandidater som kan ersätta Rafa Benítez.

MILANO. Inter fortsätter att gå knackigt och tidigare i veckan åkte de på en blytung förlust i Champions League mot Werder Bremen. Tyskarna körde över mästarna och vann enkelt med 3-0.

Rafa Benítez, som anlände till klubben inför säsongen, är hårt pressad och nu ser det ut som att presidenten Massimo Moratti har tappat förtroende för den taktiske spanjoren. Enligt Gazzetta dello Sport är 65-åringen besviken på resultaten och känner sig förrådd.

Italiensk media rapporterar också att Moratti har gjort en lista på kandidater som kan ersätta den förre Liverpooltränaren. Den engelske förbundskaptenen Fabio Capello toppar den listan före namn som  Diego Simone, Walter Zenga och Luciano Spalletti.

Fansen har tröttnat på de svaga resultaten och vill ha en ny tränare.

Jag respekterade honom i Liverpool och Valencia, men i Inter är han ett skämt. Det påminner mig varför han fick kicken i början av sin karriär - eftersom han inte nådde de resultaten som förväntades”, skriver Efrain21C på forumet ForzaInter.

Se när Bremen lekte med Inter