Evra hånar rivalen: ”Arsenal är en träningsanläggning”

- 10/12/2010, 17:12 -
Enligt Evra finns det "ingenting" i Arsenal.
1 av 2

Enligt Evra finns det "ingenting" i Arsenal.

JON SUPER/AP/SCANPIX

2 av 2

John Clifton/BILDBYRÅN

Psykkriget inför stormatchen på måndag mellan Arsenal och Manchester United har bara börjat. United-stjärnan Patrice Evra går nu till attack mot Londonklubben.

MANCHETSER. Det är inte första gången som Patrice Evra går till attack mot ”The Gunners”. I fjol vann ”Red Devils” med 3-1 och då sa fransmannen att det var "elva män mot elva pojkar”.

På måndag ställs klubbarna mot varandra igen och 29-åringen kan inte hålla sig från att håna sina motståndare i brittisk media.

- Det var fem år sedan de vann någonting och för en storklubb som Arsenal är det en kris, säger han enligt The Mirror.

Han fortsätter:

- För mig är Arsenal bara en träningsanläggning. Man ser matchen, och njuter av den, men kommer man vinna en titel efteråt? Det är det som människor minns. Det finns inga troféer, det finns ingenting, säger backen.

Det är Arsenal-tränaren Arsene Wéngers gäng som leder tabellen i detta nu - trots det ser inte den Senegal-födde spelaren de som något hot.

- Det är Chelsea som är vår verkliga fiende. Vi bryr oss mer om deras resultat än om Arsenals, även om vi vet att Arsenal är ett bra lag som kan slå Chelsea, oss eller vem som helst annars.

Se Evra i aktion