Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför överväger Ronaldo att lämna Real

- 16/12/2010, 10:35 -
Ronaldo kommer inte överens med Iker Casillias.
1 av 3

Ronaldo kommer inte överens med Iker Casillias.

Alvaro Barrientos/AP/SCANPIX

Sara Carbonero har tidigare under säsongsinledningen sågat CR7.
2 av 3

Sara Carbonero har tidigare under säsongsinledningen sågat CR7.

Matt Dunham/AP/SCANPIX

Stjärnan ska därför, enligt spansk media, överväga att lämna Real.
3 av 3

Stjärnan ska därför, enligt spansk media, överväga att lämna Real.

ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX

Enligt spansk media överväger Cristiano Ronaldo att lämna Real Madrid. Storstjärnan kommer inte överens med lagkaptenen Iker Casillias.

MADRID. Cristiano Ronaldo, 25, är stekhet för tillfället och har gjort 17 mål på 15 matcher i La Liga. Trots det kan portugisen vara på väg bort den spanska storklubben.

Tidningen El Mundo Deportivo skrev under onsdagen att stjärnan överväger att lämna Real Madrid.

Anledningen ska vara att han inte kommer överens med målvakten Iker Casillas. Tidigare under säsongen gick den spanske landslagsmålvaktens flickvän, tillika sportjournalisten Sara Carbonero, ut och sågade 25-åringen i ett tv-program.

– Ronaldo har varit självisk och individualistisk på planen. Men det var också därför Real Madrid värvade honom. Problemet är att han köptes för en miljard, så när han gör något galet kan han inte bli förlåten. Just nu händer ingenting på planen, sa hon då.

Casillas tonade sedan ner att lagets store stjärna var för egoistisk på en presskonferens.

Nyheter24:s La Liga-bloggare Hassan Alavi tror inte att "Trollkarlen från Madeira" kommer lämna José Mourinhos gäng.

”Även om det ter sig för att vara en saftig hypotes är sannolikheten stor att Casillas som lagkapten inte har några problem med Ronaldo. Att Cristiano även – som tjänar bäst i laget – skall lämna klubben efter drygt ett år och lite mer är inte heller det troligt. Ronaldo har haft sina problem med lagkamrater och alltid löst sina problem, fråga bara (Wayne) Rooney”, skriver han på sin blogg.

Se Ronaldos senaste drömmål