Torsdag 26 Maj
Stockholm

Skandalspelare blir Zlatans nye lekkamrat

Cassano uppges vara överens med Milan om ett kontrakt som sträcker sig till 2014.
1 av 3
Cassano uppges vara överens med Milan om ett kontrakt som sträcker sig till 2014. Foto: Alberto Ramella/AP/SCANPIX
Stjärnan har ångrat sitt utspel efteråt och vill inte lämna Sampdoria - något som han ser ut att vara tvungen att göra.
2 av 3
Stjärnan har ångrat sitt utspel efteråt och vill inte lämna Sampdoria - något som han ser ut att vara tvungen att göra. Foto: Carlo Baroncini/AP/SCANPIX
Det återstår dock en del innan övergången är helt klar.
3 av 3
Det återstår dock en del innan övergången är helt klar. Foto: CARLO BARONCINI/AP/SCANPIX

Milan har länge varit på jakt efter en ny anfallare. Nu ser de ut att ha hittat den rätte. Enligt italiensk media är Antonio Cassano överens om ett kontrakt med ”Rossoneri”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Cassanos tidigare skandaler:

Antonio Cassano är har varit stökig många gånger tidigare. I Roma var han ständigt i konflikt med klubbens ledning om ett nytt kontrakt. Det blev inget nytt avtal och istället lämnade han klubben för de spanska giganterna Real Madrid.

I ”Los Blancos” blev han avstängd efter att ha ställt till med problem i omklädningsrummet.

”Attityden var ohållbar de senaste månaderna”, sa den dåvarande presidenten Ramón Calderón om italienaren.

Nu har 28-åringen ställt till det igen och Sampdoria ville inte ha kvar honom. Han ser ut att fortsätta karriären i Milan tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

MILANO. Tidigare under säsongen skulle Antonio Cassano gå på en ceremoni - det gjorde han inte. Istället började han bråka med Sampdoria-presidenten Riccardo Garrone. Det slutade med att klubben har fått nog av anfallaren.

Under torsdagen beslutade skiljedomstolen att ”Samp” inte får bryta den italienske landslagsmannens kontrakt. Däremot gav presidenten klartecken till Milan att börja förhandla med den 28-årige skandalspelaren.

Enligt ansedda Gazzetta dello Sport är Cassano överens med storklubben om ett kontrakt som sträcker sig fram till 2014. Därmed ser han ut att bli lagkamrat med ”Rossoneris” anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic.

Allt är dock inte färdigt. Sampdoria har än så länge inte betalat alla pengar till hans förra klubb Real Madrid. Det återstår cirka 40 miljoner kronor - som nu Milan måste betala.

Stjärnans agent bekräftar att det finns intresse från storklubben, men än så länge är det inget som är klart.

- Det stämmer, Milan är intresserat men affären är inte så enkel. Antonio vill komma tillbaka och spela direkt, säger Bozzo till Sportitalia.

Supportrarna skulle bli mycket nöjda om affären går igenom.

Cassano har varit en av mina drömvärvningar ett tag. Förhoppningsvis kan han ge oss mer kreativitet som vi har saknat hela säsongen”, skriver signaturen kenichy på forumet Red & Black.

Kommentera
Kopiera länk
Dela