Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan får åka till London

Senast mot Ajax torskade Serie A-laget.
1 av 3

Senast mot Ajax torskade Serie A-laget.

Luca Bruno/AP/SCANPIX

”Ibra” ställs mot Tottenham.
2 av 3

”Ibra” ställs mot Tottenham.

BILDBYRÅN

Får Zlatan jubla på White Hart Lane?
3 av 3

Får Zlatan jubla på White Hart Lane?

Luca Bruno/AP/SCANPIX

Sport | 17/12/2010 13:01

Blickarna vänds givetvis mot Zlatan och Milan efter att CL-lottningen avgjorts. Det lär bli en tuff drabbning då man tar sig an Londonlaget Tottenham i sin åttondelsfinal.

ZÜRICH. Champions League-lottningen bjöd som vanligt på några riktiga guldkorn i åttondelsfinalerna.

Zlatan Ibrahimovic lär behöva ta fram alla sina kunskaper som fotbollsspelare i mötet mot uppstickaren Tottenham. Det lär krävas att alla i Milan ger hundra procent för att komma segrande ur dubbelmötet.

Hittills har Spurs imponerat stora delar av säsongen, även fast den riktiga jämnheten kanske saknas. Dock så har man en av världens bästa yttrar i Gareth Bale. Fråga Inter om inte annat.

Milan är dock i bra form och om ”Ibra” motbevisar kritiken om att inte vara de stora matchernas man bör han kunna bidra till att detta går vägen för ”Rossoneri”.

Bland några mer eller mindre fördelaktiga lottningar var det främst Arsenal som drog nitlotten. I en repris på Champions League-finalen 2006 ställs  Arsène Wengers gäng mot Barcelona. En tuff nöt att knäcka för Londonklubben.

Intressant är även att svensklaget FC Köpenhamn ställs mot Premier League-mästarna Chelsea.

Se Zlatans senaste drömmål