Lördag 8 Maj
Stockholm

Inter-bossen: "Situationen är något av en röra"

Det är oklart om Benitez blir kvar i Inter.
1 av 2
Det är oklart om Benitez blir kvar i Inter. Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Flera italienska tidningar har skrivit i flera dagar att spanjorens dagar är räknade.
2 av 2
Flera italienska tidningar har skrivit i flera dagar att spanjorens dagar är räknade. Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIX

Det spekuleras vilt om Rafa Benitez kommer fortsätta som tränare i Inter. Presidenten Massimo Moratti verkar inte heller veta om spanjoren blir kvar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Rafael Benítez:

Född: 16 april 1960 i Madrid

Då: Var en framgångsrik tränare i Valencia och vann bland annat La Liga med klubben två gånger. Vann sedan Champions League och FA-Cupen med Liverpool men fick sparken efter förra säsongen.

Nu: Kan ta över Aston Villa som går knackigt i Premier League.

MILANO. De senaste dagarna har flera tidningar i Italien rapporterat att Rafa Benitez har fått sparken av Inter. Den taktiske spanjoren krävde minst fyra nya spelare i januari - annars skulle "Nerazurri" få se sig om efter ny tränare.

Massimo Moratti, president i storklubben, erkänner att hela situationen är rörig när han pratar med Gazzetta dello Sport.

- Jag har inte haft tid att träffa någon i dag. Vi försöker förstå allt oväntat som har hänt och analyserar det från alla vinklar. Den här situationen är något av en röra, säger han.

Det har tidigare rapporterats att den förre Milan-tränaren Leonardo kommer att ta över de regerande mästarna om "Rafa" får sparken - men det förnekar Moratti.

- Jag har inte träffat Leonardo, säger presidenten.

Om nu den förre Liverpooltränaren kommer få sparken så tycker fansen att det måste komma in någon bättre än de som ryktas vara på väg in.

"Jag förstår att vi sparkar Rafa om vi får en bättre tränare. Men Spalletti, Dunga och Leonardo är inte bättre än Benitez”, skriver tinio på forumet Forza Inter.

Se när Benítez presenterades som ny tränare för Inter

Kommentera
Kopiera länk
Dela