Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inter-bossen: "Situationen är något av en röra"

- 22/12/2010, 19:33 -
Det är oklart om Benitez blir kvar i Inter.
1 av 2

Det är oklart om Benitez blir kvar i Inter.

Luca Bruno/AP/SCANPIX

Flera italienska tidningar har skrivit i flera dagar att spanjorens dagar är räknade.
2 av 2

Flera italienska tidningar har skrivit i flera dagar att spanjorens dagar är räknade.

Hassan Ammar/AP/SCANPIX

Det spekuleras vilt om Rafa Benitez kommer fortsätta som tränare i Inter. Presidenten Massimo Moratti verkar inte heller veta om spanjoren blir kvar.

MILANO. De senaste dagarna har flera tidningar i Italien rapporterat att Rafa Benitez har fått sparken av Inter. Den taktiske spanjoren krävde minst fyra nya spelare i januari - annars skulle "Nerazurri" få se sig om efter ny tränare.

Massimo Moratti, president i storklubben, erkänner att hela situationen är rörig när han pratar med Gazzetta dello Sport.

- Jag har inte haft tid att träffa någon i dag. Vi försöker förstå allt oväntat som har hänt och analyserar det från alla vinklar. Den här situationen är något av en röra, säger han.

Det har tidigare rapporterats att den förre Milan-tränaren Leonardo kommer att ta över de regerande mästarna om "Rafa" får sparken - men det förnekar Moratti.

- Jag har inte träffat Leonardo, säger presidenten.

Om nu den förre Liverpooltränaren kommer få sparken så tycker fansen att det måste komma in någon bättre än de som ryktas vara på väg in.

"Jag förstår att vi sparkar Rafa om vi får en bättre tränare. Men Spalletti, Dunga och Leonardo är inte bättre än Benitez”, skriver tinio på forumet Forza Inter.

Se när Benítez presenterades som ny tränare för Inter