Magnus Falk tycker att Beckham platsar i de flesta lagen i Premier League.
1 av 3
Magnus Falk tycker att Beckham platsar i de flesta lagen i Premier League. - Foto: Gus Ruelas/AP/SCANPIX
Under fredagen nobbade Sir Alex Ferguson en återkomst till Man United för "Becks".
2 av 3
Under fredagen nobbade Sir Alex Ferguson en återkomst till Man United för "Becks". - Foto: Mark J. Terrill/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Reed Saxon/AP/SCANPIX

"Beckham platsar i de flesta Premier League-lagen"

Nyheter24:s Premier League-bloggare Magnus Falk tycker att Sir Alex Ferguson gör fel som inte satsar på "Becks".


David Beckham:

Född: 2 maj 1975 i Leystonstone

Då: Beckham har vunnit det mesta under sin karriär. Gjorde debut som 19-åring i Premier League och sedan har det bara gått spikrakt uppåt för stjärnan.

Engelsmannen har spelat i klubbar som Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy och Milan.

Nu: Nyheter24:s bloggare Magnus Falk tycker fortfarande att 35-åringen platsar i de flesta lagen i serien.

LONDON. David Beckham, 35, har flera gånger uttalat sig om att han gärna lånas ut till någon klubb i Europa när MLS (amerikanska ligan Major League Soccer) är slut - för att ha en chans på att få spela EM 2012.

"Becks" har tidigare varit och tränat med Arsenal men Arsene Wenger har inte plats med flera spelare i truppen. Under fredagen krossades även drömmen om att få återvända till Manchester United.

– Jag tror inte det med tanke på hans ålder. Jag har väl aldrig värvat en spelare i den åldern, eller har jag?, sa Sir Alex Ferguson enligt Sky Sports.

Nyheter24:s Premier League-bloggare Magnus Falk tycker att "Fergie" gör fel för att den engelske mittfältaren fortfarande har mycket att ge.

"Beckham är en av de mest genomtränade spelarna i England och han har en högerfot som fortfarande inte sett sin likhet i England på många år. Tänk er en Walcott med Beckhams fot. Fullständigt osannolikt.

Beckham går in i de flesta lagen i Premier League. Han vill spela och med andra ord kan han bli billig. En uppmaning till lagen i Premier League, ta hand om denna kronjuvel. Beckham har massor att visa igen och naturligtvis skall han spela i England", skriver han på sin blogg.

Se flera fantastiska mål från "Becks" här

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1 timme sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

2 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

idag 11:09
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.