Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotbollsfesten förstörd - flera matcher uppskjutna

- 26/12/2010, 11:17 -
Så här såg det ut när snökaoset var som värst förra veckan.

Så här såg det ut när snökaoset var som värst förra veckan.

SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

I England har flera matcher skjutits upp på grund av kylan.

BLACKPOOL. Även om det värsta snökaoset har lagt sig så är det fortfarande för kallt på vissa ställen i England för att spela fotboll.

Nykomlingarna Blackpool har ingen planvärme vilket gör att de inte kan få ordning på planen till dagens tänkta match mot Liverpool.

Efter en inspektion klockan tio i morse blev det klart att matchen skjuts upp till den 12 januari, skriver klubben på sin hemsida.

Det är andra ligamatchen i rad för The Reds som blir uppskjuten. Förra lördagen skulle de ha tagit emot Fulham på Anfield - men då var det snön som ställde till det.

Dessutom får Sebastian Larsson stanna hemma i Birmingham eftersom att Everton inte kan få planen i speldugligt skick, uppger Sky Sports.

"Vi har jobbat hårt för att få till de rätta förhållandena men har motvilligt tvingats ta beslutet att skjuta upp matchen", skriver "The Toffees" på sin hemsida.

Däremot förväntas alla andra matcher i Premier League spelas som vanligt.

Under lördagskvällen hade hela 14 matcher i de lägre divisionerna blivit inställda.