Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chelseas jätteförlust - över fem miljarder back

- 26/12/2010, 15:04 -
Hela 5,3 miljarder har de förlorat.
1 av 2

Hela 5,3 miljarder har de förlorat.

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Drogba får ingen ny lekkamrat i när transferfönstret öppnar i januari.
2 av 2

Drogba får ingen ny lekkamrat i när transferfönstret öppnar i januari.

Akira Suemori/AP/SCANPIX

Londonklubben har förlorat 5,3 miljarder kronor de senaste sju åren.

LONDON. Chelsea lyckades ta hem både Premier League och FA-cupen förra säsongen. Trots det gick de back hela 424 miljoner kronor, uppger Daily Mail.

Ägaren Roman Abramovich har pumpat in pengar i klubben de senaste sju åren. Enligt tidningen kommer han nu sluta investera eftersom att de har gjort en förlust på hela 5,3 miljarder sedan ryssen tog över "The Blues".

Brittisk press har skrivit att de regerande mästarna är på jakt att förstärka laget när transferfönstret öppnar i januari. Det kan inte tränaren Carlo Ancelotti göra eftersom det inte kommer finnas några pengar tillgängliga. Fansen kan därmed glömma spelare som Carlos Tévez och Fernando Torres som ryktas vara på väg in.

Uefa:s nya regler, som innebär att Chelsea måste dra ner på kostnaderna, träder i kraft den kommande säsongen. Storklubben har redan börjat skärat ner på spelartruppen. Inför säsongen skeppade de iväg flera rutinerade spelare.

Supportarna är rädda för att detta kan bli fallet för klubben.

"Chelsea är ett mittenlag som de var innan "Abro" kom in. Detta är fallet för klubben", skriver signaturen Tony i tidningens kommentatorsfält.

Så gick det för Chelsea i Londonderbyt senast