Florent Malouda gjorde mötets enda mål. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
Didier Drogba spelade fram till målet. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
Johan Elmander fick lämna matchen mållös.
Johan Elmander fick lämna matchen mållös. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

Här vaknar Chelsea upp från mardrömmen

Johan Elmander och hans Bolton kom på besök. Då vaknade Chelsea upp och knep den första trepoängaren på sex matcher.

Sex hemska matcher

Det har inte gått bra för Chelsea den senaste tiden. Förutom att klubben presenterade röda miljardförluster har laget även bara slutat vinna sina matcher - förrän onsdagskvällen.

Förra gången "The Blues" vann i Premier League var den 10:e november. Då var det Fulham som besegrades med 1-0.

Men sedan dess har det endast blivit tre oavgjorda matcher och tre förluster.

LONDON. Kräftgången bara fortsätter för Chelsea, som på onsdagskvällen gästades av Bolton.

Men till skillnad från de tidigare sex ligamatcherna så fick "The Blues" åtminstone med sig sina tre poäng den här gången.

Men det skulle dröja ända in till den andra halvleken innan det så förlösanade 1-0-målet skulle ramla in bakom Jussi Jääskeläinen i Bolton-målet. En frispelad Didier Drogba avancerade mot straffområdet och serverade fransmannen Florent Malouda med en perfekt slagen pass.

Fransmannen tackade och gjorde inget misstag när han petade in mötets första mål efter 60 minuters spel - ett mål som även skulle visa sig bli det enda.

Elmander mållös

Johan Elmander fick alltså lämna planen mållös. Svensken var dock väldigt aktiv i den första halvleken, trots den tuffa markeringen från Chelsea-försvaret.

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.