Benjani gjorde både 2-0 och 3-0. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Roy Hodgson tid i Liverpool över? - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Är det över nu, Roy?

Liverpool hade ingen chans mot Blackburn och nu kan Roy Hodgson till slut få sparken.

LANCASHIRE. Det var förmodligen väldigt många Liverpool-fans som ändå hoppades på att deras lag skulle förlora mot Blackburn i dag. Allt för att Roy Hodgson ska få sparken.

Och visst var det många av dem som fick sin vilja igenom.

Martin Olsson var en av hemmaspelarna som verkligen var på hugget i dag. Och det märktes klart och tydligt. I den 32:a minuten sprang svensken sig loss, tog emot en perfekt boll i straffområdet och drog till med ett lågt skott.

1-0 var ett faktum.

Minuterna senare var det dags igen. Det här gången var det dock Benjanis tur att få näta.

Felvänd och pressad tog han emot bollen i straffområdet, vände om och drog till med en riktig bomb som Pepe Reina i Liverpool-målet inte kunde rädda.

Benjani fick inte nog och efter nästan en timmes spel slog han till igen.

Med 0-3 i baken var det inte mycket som stackars Roy Hodgson kunde ställa till rätta. Men de närmade sig åtminstone lite när Steven Gerrard reducerade till 1-3.

Det hade dessutom kunnat bli 2-3, men just Gerrard missade en straff och matchen slutade därmed 3-1 till Blackburn. Ett Blackburn som förmodligen har sett till att Hodgson nu kommer att få sparken.

Här sätter Olsson 1-0.