Måndag 21 Jun
Stockholm

"Seb" snart klar för Newcastle?

Mittfältaren förhandlar med Premier League-nykomlingarna Newcastle.
1 av 2
Mittfältaren förhandlar med Premier League-nykomlingarna Newcastle. Foto: Andrew Matthews/AP/SCANPIX
Larsson spelar snart i Newcastle?
2 av 2
Larsson spelar snart i Newcastle?. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

Sebastian Larsson ser ut att vara förlorad för Birmingham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Många intresserade klubbar:

Det är knappast bara Newcastle som har visat intresse för Sebastian Larsson.

Nej, verkligen inte. Genom åren har klubbar såsom West Ham United, Everton, Blackburn, Sunderland, Liverpool och till och med spanska Valencia uppgetts vara ute efter den 25-årige svensken.

Och det är inte heller första gången som Newcastle rycker i "Seb". Redan 2008 rapporterades det om att "The Magpies" ville ha mittfältaren. Något som de nu alltså ser ut att få.

NEWCASTLE. Sebastian Larsson, 25, har förhandlat under en längre tid med Birmingham om en förlängning av hans kontrakt. Än så länge har inte den svenske landslagsmittfältaren nappat på klubbens förslag.

Under förra veckan accepterade Birmingham ett bud från Newcastle på den förre Arsenal-spelaren. Nu håller 25-åringen på att förhandla med Premier League-nykomlingarna.

- Det senaste med Seb är att vi gav hans rådgivare tillåtelse att prata med Newcastle. Utöver det har jag inte hört något. Vi hamnade i ett dödläge angående hans nya kontrakt, säger Birmingham-tränaren Alex McLeish enligt The Journal.

Tidningen skriver att Newcastles tränare Alan Pardew vill agera snabbt och kanske kan mittfältaren debutera redan i derbyt mot Sunderland på söndag.

Ett drömmål av svensken mot Tottenham

Kommentera
Kopiera länk
Dela