Larsson uppges vilja flytta till Blackburn.
1 av 2
Larsson uppges vilja flytta till Blackburn. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/SCANPIX
2 av 2
- Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

"Seb" blir näste svensk i Blackburn?

Enligt engelska uppgifter vill Sebastian Larsson flytta till Blackburn.


Sebastian Larsson:

Född: 6 juni 1985 i Eskilstuna

Då: Blev handplockad från Eskilstuna City till Arsenal 2001. Tre år senare gjorde han sin A-lagsdebut i ”The Gunners” mot Manchester United.

Nu: Efter att ha blivit utlånad till Birmingham under en säsong köpte klubben loss honom. Där han har blivit kvar sedan 2006. Nu kan han vara på väg till Blackburn.

BIRMINGHAM. Sebastian Larsson såg ut att vara på väg till Newcastle. 25-åringen valde dock att nobba Premier League-nykomlingarna eftersom han inte kom överens om det personliga avtalet.

Mittfältarens kontrakt med Birmingham går ut i sommar och den svenske landslagsmittfältaren ser inte ut att bli kvar i klubben.

Enligt Daily Mirror har "Seb" bestämt sig för att flytta till Blackburn Rovers och sagt till sina polare att han vill gå dit och kan vänta till sommaren för att få till affären. I Rovers finns redan svensken Martin Olsson.

Tidigare har det rapporterats i media att klubbar som Blackburn, Everton, Liverpool, West Ham, Bolton och Sunderland är på jakt efter den förre Arsenal-spelaren.

Ett drömmål av svensken mot Tottenham

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!