Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Real vill ha tillbaka publikfavoriten

- 15/01/2011, 17:27 -
Ruud van Nistelrooy kan vara på väg tillbaka till Real Madrid.
1 av 3

Ruud van Nistelrooy kan vara på väg tillbaka till Real Madrid.

SANG TAN/AP/SCANPIX

Fansen skulle gärna vilja se honom i den vita tröjan igen.
2 av 3

Fansen skulle gärna vilja se honom i den vita tröjan igen.

Paulo Duarte/AP/SCANPIX

3 av 3

Axel Heimken/AP/SCANPIX

Här är chockryktet som kan komma att bli verklighet. Enligt uppgifter till spanska Marca är Real Madrid ute efter Ruud van Nistelrooy - igen.

MADRID. Holländaren kom till Madridklubben sommaren 2006 och lyckades sätta hela 46 mål på 68 matcher, innan han lämnade för tyska Hamburg 2010.

Ett fantastiskt facit som Karim Benzema har haft svårt att komma upp till. Och nu när tränaren José Mourinho är i desperat behov efter nya anfallare nämns den numera 34-årige holländaren som ett alternativ, skriver tidningen Marca.

Tidningen menar att det då endast skulle handla om ett korttidskontrakt, då de behöver en ersättare för den skadade argentinaren Gonzalo Higuain.

Varför inte?

Samtidigt är det inte särskilt många Real-fans som inte vill ha tillbaka "Van gol". I undersökning gjord av Marca, där nästan 50 000 deltagare fick säga vad de tyckte, var det över 80 procent som tyckte att det vore en bra idé att värva målmaskinen igen.

Ruuds kanske snyggaste mål i Real Madrid??