Måndag 25 Okt
Stockholm

"Mou" lämnar Real efter säsongen?

1 av 2
2 av 2

"Får se vad som händer i slutet av säsongen", säger Mourinho.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mourinho har bråkat förr

José Mourinho är van med att röra upp känslor. Fråga bara Sporting Gijons tränare Monolo Preciado, som nästan började bråka med den portugisiske jättetränaren.

Detta efter att "Mou" antytt att Gijon hade gett bort segern till Barcelona. Något som fick Precaido att se rött - minst sagt.

– Det måste vara ett skämt, ett dåligt sådant då. Eller så försöker han provocera Barcelona, vilket inte kommer att fungera eftersom de inte kommer att besvara honom. Eller så menar han faktiskt allvar. Och gör han det så tycker jag att han är en skitstövel och en dålig kollega, sade han då.

MADRID. José Mourinhos framtid i Real Madrid ser allt mer osäker ut. I onsdags inför "Los Blancos" cupmatch mot ärkerivalen Atlético Madrid frågade en journalist "The Special One" varför han var så bitter.

- För att jag vill härifrån, sa den förre Inter-tränaren och lämnade sedan rummet.

Det börjades då spekulera om 47-åringen inte kommer överens med generaldirektören Jorge Valdano. Det förnekas av "Mou" som dock är tyst om nästa säsong.

 - Världen är full av rykten, men det är inte sant. När det gäller min framtid, får vi se vad som händer i slutet av säsongen, säger demontränaren enligt Daily Mail.

Han fortsätter:

- Kontrakt är det viktigaste i fotboll och om alla parter är nöjda i slutet säsongen fortsätter de tillsammans. Om de inte är det fortsätter de inte tillsammans.

För er spansktalande kan ni se onsdagens kontroversiella uttalande här

Kommentera
Kopiera länk
Dela