1 av 2
- Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX

Vill ha Anelka för Torres

En fet säck med pengar och Nicolas Anelka. Det vill Liverpool ha om de ska sälja Fernando Torres till Chelsea.


"El niño" vill lämna

Sent på fredagskvällen kom den stora chocken. "The Reds" bekräftade på sin hemsida att "El Niño" har begärt, skriftligen, att få lämna klubben.

"Fernando står under ett långtidskontrakt och klubben förväntar sig att han hedrar löftet som han gav klubben och dess supportrar när han skrev på", svarade klubben i ett uttalande.

Den hete målskytten vill fortsätta karriären i Chelsea och har en klausul i sitt kontrakt som gör att Londonklubben kan köpa loss honom för en halv miljard kronor.

LIVERPOOL. Liverpool kan tänka sig sälja Fernando Torres till Chelsea redan under vintern. Men det kommer inte att bli billigt för den stenrika Londonklubben.

Enligt uppgifter till Goal kräver Merseysideklubben både 50 miljoner pund, motsvarande drygt en halv miljard miljoner kronor, och den franske målsprutan Nicolas Anelka för att "The Reds" ska släppa sin sylvasse anfallare.

Under dagarna lämnade den 26-årige Torres in en skriftlig transferbegäran, något som dock nekades av klubben. Men nu verkar det alltså som om att de har tänkt om - och ska enligt sajten vara villiga att släppa honom.

Anelka, som var utlånad till just Liverpool under säsongen 2001-02, ser alltså ut att få återvända till Anfield Road.

"Tränar inte med laget"

Enligt Sky Sports-reportern Jeff Stelling kommer inte Torres träna med resten av laget på söndagen. Något som mer och mer talar om att han förmodligen kommer att lämna.

"Hans taiming är horribel", skriver Stelling på sin Twitter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!