1 av 3
- Foto: Lefteris Pitarakis/AP/SCANPIX
Torres spelar snart i en blå tröja?
2 av 3
Torres spelar snart i en blå tröja? - Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
En halv miljard kostar spanjoren.
3 av 3
En halv miljard kostar spanjoren. - Foto: TIM HALES/AP/SCANPIX

Så mycket vill Chelsea köpa Torres för

De regerande mästarna närmar sig att köpa den spanske målsprutan.


"El niño" vill lämna

Sent på fredagskvällen kom den stora chocken. "The Reds" bekräftade på sin hemsida att "El Niño" har begärt, skriftligen, att få lämna klubben.

"Fernando står under ett långtidskontrakt och klubben förväntar sig att han hedrar löftet som han gav klubben och dess supportrar när han skrev på", svarade klubben i ett uttalande.

Den hete målskytten vill fortsätta karriären i Chelsea och har en klausul i sitt kontrakt som gör att Londonklubben kan köpa loss honom för en halv miljard kronor.

LIVERPOOL. I fredags kom chocken för alla Liverpoolsupportrar när lagets målkung Fernando Torres lämnade in en skriftlig transferansökan.

Under natten till måndagen kom det fram att Londonklubben har lagt ett bud på cirka en halv miljard kronor för den spanske målsprutan, uppger engelsk media.

På söndagen rapporterades det i pressen att Merseysideklubben hade tänkt om och ville ha Nicolas Anelka för att släppa "El niño".

ESPN skriver att det är oklart om fransmannen ingår i monsterbudet och samtidigt rapporterar den ansedda tidningen The Guardian att 31-åringen inte vill lämna Stamford Bridge.

Hur det hela slutar får vi veta vid midnatt när transferfönstret stänger.

Se stjärnans alla mål i succéartade debutsäsongen

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!