Larssons agent rasar mot Birmingham

- 01/02/2011, 09:38 -
Agenten är förbannad på Premier Leauge-klubben som vägrade släppa svensken.
1 av 2

Agenten är förbannad på Premier Leauge-klubben som vägrade släppa svensken.

SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

Sebastian Larsson blir kvar i Birmingham.
2 av 2

Sebastian Larsson blir kvar i Birmingham.

Claudio Bresciani/SCANPIX

Jagad av många. Men till slut blev Sebastian Larsson ändå kvar i Sebastian Larsson - något som upprör.

LA MANGA. Sex olika klubbar ville ha Sebastian Larsson. Men trots det vägrade Birmingham släppa den svenske landslagsmittfältaren.

Nu har agenten Per Jonsson tröttnat och rasar mot den engelska Premier League-klubben.

- Vi har inte blivit kloka på Birminghams agerande. De har ändrat sig från att sälja till att inte sälja så många gånger att jag snart tappat räkningen, säger Jonsson till Aftonbladet.

- Det har varit så många turer, men det är faktiskt inte vi som skapat dem.

Hoppas på förlängning

Manchester City uppgavs vara intresserade av att låna spelaren, vars kontrakt löper ut i sommar. Men även de fick ett nej av Birmingham, som därmed riskerar att tappa 25-åringen gratis efter säsongens slut.

Men klubben är fortfarande positiv och hoppas på en förlängning med lagets kanske bäste spelare. Om det dock kommer att hända vet inte Jonsson om.

- Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det blir nog bara fel då. Jag förstår inte riktigt hur Sebastian har orkat med allt det här. Det handlar ju mycket om han och hans familjs framtid. Aston Villa, Newcastle, Blackburn, Sunderland, Stoke, Manchester City – alla klubbarna har velat ha honom nu direkt och överallt hade han blivit högre värderad än i Birmingham nu, slår Jonsson fast för Aftonbladet.