Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bale kan missa slaget mot Milan

- 02/03/2011, 17:42 -
Gareth Bale är högst osäker inför nästa veckas drabbning mot AC Milan.

Gareth Bale är högst osäker inför nästa veckas drabbning mot AC Milan.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Gareth Bale ser ut att missa den avgörande matchen mot Milan, eller så kan det vara ett taktiskt drag från Tottenhamtränaren Harry Redknapp?

LONDON. Gareth Bale håller på att förlora kampen mot klockan. Nästa veckas livsviktiga match mot AC Milan hemma på White Hart Lane är i farozonen.

Den vindsnabbe vänsterbreddaren drabbades i januari av en olycklig ryggskada. Skadan har hållit Tottenhams bäste spelare vid sidlinjen i över sex veckor och nu talar mycket för att han även missar den andra åttondelsfinalen.

Harry Redknapp är oerhört beroende av sin walsare. Med den tokoffensiv Tottenham Hot Spurs ofta bjuder på är Bale en nyckelspelare.

För mindre än en vecka sedan var Tottenhamtränaren övertygad om att Bale skulle komma till spel mot Milan. Men nu kan det bli riktigt svettigt. Eller så kan det helt enkelt vara så att klubben väljer att mörka huruvida stjärnan kommer till spel eller ej? Ett numer klassiskt drag när det vanskas stormatch.