1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Nu ska Juventus stoppa Zlatans Milan

Ett stenhård kamp mellan två jättar väntar. Frågan är om ett formsvagt Juventus kan stoppa ett guldjagande Milan - och om Zlatan Ibrahimovic kan näta mot sitt gamla lag igen?


TURIN. I kväll ska Juventus stoppa Milans stora framfart mot Scudetton.

Men det blir mot en viss Zlatan Ibrahimovic, som återvänder till staden där hans stora dominans i Italien och Serie A en gång för snart sju år sedan började.

Han återvänder med ett Milan som ska ge Juventus säsong den sista och dödande stöten - och förvärra "den gamla damens" kris ännu mer.

I de två senaste månaderna har "Juve" gått från att ligga på en bekväm andraplats till att rasa ned till en sjundeplacering med hela 17 poäng upp till "Rossoneri".

Ursinniga fans kräver tränaren Luigi Del Neris avgång och förändring. Och kvällens match kan vara hans sista chans att förhindra hans huvud från att rulla.

Men Juventus kommer till mötet ett gott minne.

Senaste gången lagen drabbade samman gick saker och ting inte riktigt som planerat för Milan.

Trots att den Ibrahimovic till slut lyckades spräcka sin nolla mot sitt gamla lag, föll "Rossoneri" på hemmaplan efter att Fabio Quagliarella och Alessandro Del Piero nätat en gång vardera.

Men vindarna har verkligen vänt sedan dess.

Medan Juventus har tappat nästan allt sedan dess har Milan hämtat fart och stormar mot den första ligatiteln sedan 2004.

Juventus har allt att förlora.

Och om vändningen någonsin ska komma den här säsongen, måste den komma på Stadio Olimpico di Torinos gröna gräsmatta.

Så gick det förra gången.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!