Zlatan hyllas av Milan-ledningen efter den fina säsongen.
1 av 2
Zlatan hyllas av Milan-ledningen efter den fina säsongen. - Foto: RICHIARDI/BILDBYRÅN
Adriano Galliani hyllar Zlatan och säger: "han är en gladiator".
2 av 2
Adriano Galliani hyllar Zlatan och säger: "han är en gladiator". - Foto: BILDBYRÅN

Zlatan tokhyllas av Milan

Milans vicepresident Adriano Galliani hyllar Zlatan Ibrahimovics säsong.


Zlatan Ibrahimovic:

Född: 3 oktober 1981 i Malmö

Efter en uppmärksammad övergång från Barcelona till Milan upplever Zlatan en riktigt bra säsong med Milano-laget.

Han har mäktat med 14 fullträffar och leder sitt lag mot en ligatitel. Milan ligger fem poäng före rivalen Inter i tabellen.

MILANO. Inför den stundande Champions League-returen borta mot Tottenham på onsdag, där Milan ligger under med 1-0, så hyllas Zlatan Ibrahimovic av Milans ledning.

– Vi bestämde oss för att värva Ibra för hans styrka som alltid karaktäriserat honom. Han är en gladiator, precis som Gattuso, säger Milans vicepresident Adriano Galliani, som var en stor del i värvningen av "Ibra", till italienska Rai.

Trots det prekära läget inför Tottenham-matchen trummar Milan på mot en ligatitel i Serie-A. Med tolv matcher kvar ligger man fem poäng före rivalen Inter.

– Zlatan är i perfekt fysiskt form för tillfället, och då har han alltid presterat bra. Vi är glada i hur det har gått, i alla fall i den 28 första matcherna av säsongen. Nu är det tolv matcher kvar, så vi får se hur det slutar, säger Galliani som även hyllar de andra förstärkningarna Milano-laget har gjort.

– Våra spelarköp i augusti och januari har varit bra för oss. Boateng (Kevin-Prince) och van Bommel (Mark) jobbar hårt och gör det bra.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!