Efter ett par mindre lyckade säsonger i Premier League har Johan Elmander vuxit ut till sin fulla potential under året som gått.
1 av 2
Efter ett par mindre lyckade säsonger i Premier League har Johan Elmander vuxit ut till sin fulla potential under året som gått. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
Johan Elmander kan vara på väg bort från Bolton.
2 av 2
Johan Elmander kan vara på väg bort från Bolton. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Här är storklubben som vill ha Elmander

Johan Elmander har varit ett hett villebråd på den europeiska marknaden efter att det mer eller mindre blivit klart att han inte förlänger med Bolton. Nu är det en av Italiens mest anrika klubbar som ryktas vara villiga att knyta till sig den svenske landslagsspelaren.


Tränaren hoppas in i det sista

Bolton Wanderers tränare Owen Coyle har deklarerat att han mer än gärna ser att Johan Elmander stannar kvar i klubben.

- Jag hoppas att han (Elmander) bestämmer sig för att stanna för jag tycker om att jobba med honom, sa han för drygt två veckor sedan.

- Men, som jag har sagt tidigare, om han känner att det finns något bättre för honom och för hans familj så önskar jag honom lycka till.

TURIN. Den svenska landslagsanfallaren Johan Elmander kan vara på väg till den italienska storklubben Juventus. Boltons stjärnforward har varit glödhet under säsongen och kan som bekant lämna som Bosmanfall till sommaren.

Något som fått den "gamla damen" att skicka sina scouter till Reebok Stadium. Och enligt uppgifter till Daily Mail har de varit nöjda med vad de sett.

Redan innan stod det klart att mängder med europeiska storklubbar är på jakt efter Elmanders signatur. Bland annat Inter, Fiorentina, Liverpool och Newcastle har ryktats vara intresserade av den outtröttlige anfallarens tjänster.

Se Johan Elmanders makalösa volley mot Ukraina:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!