Här tar Bari ledningen.
Här tar Bari ledningen. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Anfallsstjärnan slog till en försvarare - och blev utvisad när Milan endast fick 1-1 hemma mot Bari.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic hade ingen bra dag på jobbet när hans Milan endast fick 1-1 hemma mot Bari.

I den 60:e minuten brast det helt och hållet för svensken, som bara minuterna innan hade varnats och fått ett mål bortdömt för hands.

När han sedan slog till Bari-försvararen Marco Rossi i magen drog domaren Christian Brighi fram det röda kortet och visade ut landslagskaptenen.

Bortalaget, som dessutom hade tagit ledningen med sex minuter kvar av den första halvleken, var länge på väg att kunna knipa alla tre poäng.

Men Bari-produkten Antonio Cassano ville annat och tryckte in kvitteringen med åtta minuter kvar.

Men närmare en seger kom aldrig Milan, som därmed misslyckades med att dryga ut serieledningen.