"Lampards fru har lämnat honom"

Enligt News of the world är Frank Lampards otrohetsaffärer anledningen.


Den tidigare spanska modellen Elen Rives, 30, har lämnat sin man Frank Lampard. Enligt News of the world är Chelseastjärnans otrohetsaffären orsaken. Hon ska ha kommit fram till det tunga beslutet under en resa med vännerna till Florida. Under semestern insåg Rives att hon inte längre hade några känslor för Frank Lampard som hon varit gift med sedan 2001. Då Rives och Lampard har två döttrar har Lampard köpt ett närliggande hus till Rives så att varken hon eller han ska behöva vara ifrån döttrarna.

– Det var Elen som avslutade förhållandet och det kommer att vara hon som flyttar ut, säger en gemensam vän till familjen till News of the world.

– Frank kommer även i fortsättningen att spela en viktig roll i barnen liv och se dem varje dag. Men han och Elen har växt isär. Passionen har försvunnit ur förhållandet.

Enligt vänner till Rives ska beslutet att lämna sin man varit det svåraste beslut hon någonsin tagit. Men i slutändan ska hon ha insett att hans otrohet inte kommer att sluta. News of the world har vid två tillfällen avslöjat Frank Lampard när han tagit med sig kvinnor till sitt hotellrum. En gång i Rives hemstad Barcelona och en gång i Las Vegas.

Elen Rives och Frank Lampard träffades strax innan Lampard lämnade West Ham för Chelsea.

Fler bilder med "the Lampards"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

1 timme sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.