Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Lampards fru har lämnat honom"

Sport | 15/02/2009 05:21

Enligt News of the world är Frank Lampards otrohetsaffärer anledningen.

Den tidigare spanska modellen Elen Rives, 30, har lämnat sin man Frank Lampard. Enligt News of the world är Chelseastjärnans otrohetsaffären orsaken. Hon ska ha kommit fram till det tunga beslutet under en resa med vännerna till Florida. Under semestern insåg Rives att hon inte längre hade några känslor för Frank Lampard som hon varit gift med sedan 2001. Då Rives och Lampard har två döttrar har Lampard köpt ett närliggande hus till Rives så att varken hon eller han ska behöva vara ifrån döttrarna.

– Det var Elen som avslutade förhållandet och det kommer att vara hon som flyttar ut, säger en gemensam vän till familjen till News of the world.

– Frank kommer även i fortsättningen att spela en viktig roll i barnen liv och se dem varje dag. Men han och Elen har växt isär. Passionen har försvunnit ur förhållandet.

Enligt vänner till Rives ska beslutet att lämna sin man varit det svåraste beslut hon någonsin tagit. Men i slutändan ska hon ha insett att hans otrohet inte kommer att sluta. News of the world har vid två tillfällen avslöjat Frank Lampard när han tagit med sig kvinnor till sitt hotellrum. En gång i Rives hemstad Barcelona och en gång i Las Vegas.

Elen Rives och Frank Lampard träffades strax innan Lampard lämnade West Ham för Chelsea.

Fler bilder med "the Lampards"

Skrivet av: