Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lampard i storbråk med radioprofil

Nöje | 25/04/2009 11:11

Chelseastjärnan anklagades för att vara en dålig far till sina barn.

Brittiske fotbollsstjärnan Frank Lampard blev ordentligt upprörd i går när en känd radiopratare gick till attack mot hans föräldraskap.

Landslagsmittfältaren blev förbannad när radioprofilen James O'Brien i direktsändning anklagade honom för att vara en dålig far.

Anledningen till anklagelserna var att Lampards exflickvän Elen Rives påstås ha klagat över att hon tvingades bo i en liten lägenhet med parets båda barn, medan Chelseastjärnan själv bor i deras 100-miljonershus.

Då menade storsnackaren O'Brien - som själv har två döttrar - att en pappa som beter sig så är "svag" och ett riktigt "avskum".

Frank Lampard som har tvååriga Luna och ettåriga Isla, var nära tårar när han ringde in till programmet och krävde att få svara på kriiken.

– Vartenda öre jag tjänar och varje meter jag springer på fotbollsplanen är för mina barn, sa Lampard och fortsatte.

– Olyckligtvis har jag och min flickvän separerat och de bor i en tillfällig lägenhet, vilket inte är någon dålig bostad alls. Jag håller faktiskt på att köpa ett hus till dem, som har liknande boendestandard som mitt eget, om inte bättre. Mina barn ska aldrig bo under undermåliga förhållanden.

Lampard uppmärksammades på programmet av sin syster Natalie som ringde honom och grät efter att ha hört O'Briens attack.

Fotbollsstjärnan var rosenrasande och menade att radioprogramledaren inte hade en aning om hans liv och att han tillbringat all tid under de senaste två åren med att ta hand om sina barn.

– Det svåraste med separationen för mig var att inte vakna upp med mina barn varje dag.

Attacken kom dessutom extra olägligt eftersom det var ettårsdagen av Lampards mammas död.

– Den enda anledning att jag ringer dig är för att min syster blev ledsen. Tycker du att hon ska behöva lyssna till idioter som du? sa Lampard till radioprofilen.

När O'Brien då ville byta ämne och frågade om Lampard kunde tänka sig att dela med sig av sina tankar kring Chelseas kommande Champions League-semifinal kom svaret snabbt.

– Nej, det tänker jag verkligen inte göra, sa Lampard enligt The Sun.

Skrivet av: