Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sprickan som hotar United

1 av 2

JON SUPER/AP/SCANPIX

2 av 2

Alberto Saiz/AP/SCANPIX

Sport | 25/03/2011 09:38

Nani menar att han har fått sina vingar klippta av tränaren Sir Alex Ferguson.

MANCHESTER. Det är inte bara Wayne Rooney som är missnöjd med Manchester United.

Nu går även Nani till hård attack mot tränaren Sir Alex Ferguson - och menar att han har fått spelglädjen dödad av skotten.

- I dag försöker jag njuta av spelet. Men det är inte alltid enkelt eftersom jag har ett ansvar gentemot laget, säger den 24-årige dribblern, som i unga dagar brukade tricksa vilt i Lissabons gator, till den spanska tidningen Don Balón.

Sir Alex är samtidigt inte särskilt känd för att ta offentliga klagomål med en klackspark.

Vid flera tillfällen har demontränaren hamnat på kant med sina stjärnor, med framför allt David Beckham och senast Wayne Rooney som exempel.

- Någonting från gatorna lever fortfarande kvar i mig. Och det är inte enkelt att visa den sidan eftersom Sir Alex inte ger mig särskilt mycket frihet och jag kan inte längre göra så som jag gjorde med mina vänner, fortsätter Nani.

Spelaren, som enligt uppgifter har varit besviken på United för att inte ha försvarats sedan han tacklades brutalt mot Liverpool, är dock inte sen med att ta chansen att visa upp sina färdigheter.

- Jag blir väldigt glad när jag tar en risk och det går vägen när matchen är under kontroll, berättar han.

Se när Nani får göra som han vill.