Manchester United-tränaren Sir Alex Ferguson har gett domarna en skopa kritik igen.
1 av 3
Manchester United-tränaren Sir Alex Ferguson har gett domarna en skopa kritik igen. - Foto: Carl Recine / AP / SCANPIX
Inför Champions League-mötet mot Chelsea sa han att United har fått bedrövliga domslut emot sig.
2 av 3
Inför Champions League-mötet mot Chelsea sa han att United har fått bedrövliga domslut emot sig. - Foto: Tom Hevezi / AP / SCANPIX
Sist var han förbannad för att Chelsea blev tilldömda en straff i slutskedet av matchen, som "The Blues" till slut vann med 2-1.
3 av 3
Sist var han förbannad för att Chelsea blev tilldömda en straff i slutskedet av matchen, som "The Blues" till slut vann med 2-1. - Foto: Matt Dunham / AP / SCANPIX

Ferguson fortsätter att såga domarna

Sir Alex Ferguson avtjänar just nu en avstängning efter att ha kritiserat en domare. Nu har han gjort det igen.


Den bestraffade sågningen:

Det var efter en match mot Chelsea som Manchester United-tränaren blev rasande på domaren. United förlorade med 2-1 och "The Blues" blev bland annat tilldelade en straff i slutskedet av matchen.

Han sa bland annat: "Man hoppas att man ska få en stark domare såna här matcher. Det var en viktig match för båda lagen och man vill ha en rättvis domare. Men det fick vi inte. Jag vet inte varför han får döma. När jag såg vem som skulle döma matchen fruktade jag det värsta."

MANCHESTER. Manchester United-tränaren Sir Alex Ferguson avtjänar just nu en fem matcher lång avstängning med tillhörande böter på drygt 320 000 kronor efter att ha sågat domaren Martin Atkinson.

Nu har Ferguson passat på att skicka ännu mer kritik mot domarkåren. Den här gången är det inför Champions League-mötet mot Chelsea. Ett lag som United har förlorat mot de tre senaste gånger.

– I de senaste matcherna har vi fått bedrövliga domslut emot oss. Vi måste vara försiktiga så att vi inte blir paranoida och endast fokuserar på det, säger Ferguson enligt The Sun.

Ferguson tyckte att han fick ett alldeles för hårt straff av det engelska fotbollförbundet för sågningen av Atkinson. Men han kan ändå förstå varför han blev straffad. Ferguson är dock kritisk och känner att "man inte får uttrycka sina åsikter längre".

– Om du säger vad du tycker, då är det ett problem. De stöttar domarna väldigt hårt. På ett sätt håller jag fullkomligt med om det. Men det måste få förekomma rättvisa kommentarer också. Jag vill tro att jag försöker stå för det, säger Ferguson.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!