Real lekte på Santiago Bernabeu. - Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Lekande lätt, Real

Tottenham blev en munsbit för Real Madrid.

Matchfakta:

Mål: 1-0 (4) Emmanuel Adebayor, 2-0 (57) Emmanuel Adebayor, 3-0 (72) Angel di Maria, 4-0 (87) Cristiano Ronaldo

Varningar:

Real Madrid: Emmanuel Adebayor, Pepe

Tottenham: Rafael van der Vaart, Jermain Defoe

Utvisningar:

Tottenham: Peter Crouch

MADRID. "Marängerna" hade inga problem med Tottenham i den första kvartsfinalen i Champions League. Den spanska storklubben vann med 4-0.

Real Madrid fick en drömstart på matchen. Redan efter fyra minuter nickade inlånade Emmanuel Adebayor in sitt första mål.

Efter en kvart hade Peter Crouch dragit på sig två gula kort och blev därmed utvisad.

"Los Blancos" dominans blev ännu större efter utvisningen men de fick nöja sig med ett mål efter 45 minuters spel.

Den spanska storklubben lyckades göra 2-0 i den andra halvleken efter att Adebayor återigen var starkast i luftspelet och nickade in Marcelos inlägg.

Angel di Maria dundrade in 3-0 med drygt 20 minuter kvar och storklubben fortsatte trycka på. I den 87:e minuten sköt Cristiano Ronaldo in 4-0.

Därmed ska det mycket till för att Real Madrid ska tappa det här drömläget.