Fernando Torres skeppades iväg till Chelsea där han har haft det tufft.
1 av 3
Fernando Torres skeppades iväg till Chelsea där han har haft det tufft. - Foto: TIM HALES / AP / SCANPIX
Liverpools sportchef Damien Comolli tror att många spelare vill komma till Liverpool efter deras aktivitet vid transferfönstret i januari.
2 av 3
Liverpools sportchef Damien Comolli tror att många spelare vill komma till Liverpool efter deras aktivitet vid transferfönstret i januari. - Foto: TIM HALES / AP / SCANPIX
Andy Carroll och Luis Suarez värvades i januari. Nu planerar Liverpool att värva fler superstjärnor.
3 av 3
Andy Carroll och Luis Suarez värvades i januari. Nu planerar Liverpool att värva fler superstjärnor. - Foto: TIM HALES / AP / SCANPIX

Liverpool jagar världsstjärnor: "Vi ska vinna Premier League"

Liverpools nya ägare Fenway Sports Group lovar fansen att klubben ska värva fler spelare.


Liverpool vid transferdeadline:

Fernando Torres-övergången blev klar en minut innan transferfönstret stängde 31 januari.

Chelsea köpte lös Torres för cirka 517 miljoner kronor och således blev han den dyraste övergången i Premier Leagues historia. Stjärnan skrev ett 5,5 år långt kontrakt med "Blues".

I samma veva blev Andy Carroll och Luis Suarez klara som ersättare i Liverpool frö drygt 600 miljoner kronor. En affär som har visat sig vara ytterst gynnsam för klubben. Torres har haft det tungt i Chelsea medan Liverpool har ryckt upp sig väsentligt.

LIVERPOOL. När transferfönstret stängde i januari hade Liverpool skeppat iväg fixstjärnan Fernando Torres till Chelsea och i samma veva förstärkt truppen med Andy Carroll och Luis Suarez.

Suarez och Carroll uppges ha kostat kring 600 miljoner kronor att lägga vantarna på. Men trots att klubben har värvat hårt och dyrt nyligen lovar de nya ägarna Fenway Sports Group att det kommer mera.

– Det kommer definitivt att hända saker, det är helt säkert. Vi är väldigt attraktiva för en hel del spelare efter det vi gjorde i januari, säger sportchefen Damien Comolli enligt Four-Four-Two.

Liverpool har förlorat mycket mark gentemot de andra engelska klubbarna sedan de sålde Xabi Alonso och Javier Mascherano och de har inte riktigt utmanat i toppen de senaste säsongerna. Men nu vill de tillbaka till det yttersta finrummet med hjälp av storspelare.

– Jag har fått telefonsamtal från agenter som säger att deras spelare skulle älska att komma och att vi kommer att konkurrera nästa år om vi gör det här rätt. Vi är väldigt attraktiva för massor av toppspelare och vi vill ta in spelare av världsklass till den här klubben, säger Comolli.

Liverpool är dessutom bombsäkra på vad de vill åstadkomma med de nya värvningarna: De vill bli bäst i England igen.

– Vår första prioritet är att vinna Premier League. Om vi kan lyckas med det skulle vi sätta oss själva i en position där vi kan lyckas på alla fronter, inklusive i Europa. Framgång är att vinna mästerskapet.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!