Tottenham-spelaren Vedran Corluka hamnade i bråk med en anhängare till det egna laget.
1 av 3
Tottenham-spelaren Vedran Corluka hamnade i bråk med en anhängare till det egna laget. - Foto: Darko Bandic / AP / SCANPIX
Han sa att "supportern betedde sig som en idiot". Nu riskerar han repressalier från det engelska fotbollförbundet.
2 av 3
Han sa att "supportern betedde sig som en idiot". Nu riskerar han repressalier från det engelska fotbollförbundet. - Foto: Christophe Ena / AP / SCANPIX
Tottenham-tränaren Harry Redknapp tycker det är märkligt att de egna fansen ska ge sig på sina spelare.
3 av 3
Tottenham-tränaren Harry Redknapp tycker det är märkligt att de egna fansen ska ge sig på sina spelare. - Foto: Action Images / John Sibley / BILDBYRÅN

Corluka kan bli avstängd efter supporterbråket

Tottenham-backen Vedran Corluka bråkade med en supporter i lördags och kan nu drabbas av disciplinära repressalier.


Vedran Corluka:

Född: 5 februari 1986 i Derventa, Bosnien och Hercegovina (dåvarande Jugoslavien).

Då: Skrev ett femårskontrakt med Manchester City 2007. Ett år senare gick Corluka till Tottenham Hotspur och återförenades med bästa vännen Luka Modric.

Nu: Riskerar avstängning och böter sedan han hamnade i ett bråk med en supporter under lördagens match hemma mot Stoke.

LONDON. När Tottenham besegrade Stoke med 3-2 hemma på White Hart Lane i lördags hamnade Tottenham-spelaren Vedran Corluka i en dispyt med en supporter till det egna laget.

Det var när Corluka missade en frispark som han började gräla med supportern. Den kroatiske landslagsspelaren var tvungen att bli bortdragen från bråket av assisterande tränaren Kevin Bond.

– Jag sa till supportern att han betedde sig som en idiot. Han gnällde under matchen när han borde ha stöttat laget, berättar Corluka enligt Sky Sports.

Tottenham-tränaren Harry Redknapp såg aldrig incidenten, men han råder sina spelare att ta det försiktigt i det "rådande klimatet".

– Jag ska prata med Corluka om händelsen, men jag förstår inte varför fansen ska ge sig på sina egna spelare, säger Redknapp.

Nu riskerar Vedran Corluka att råka ut för disciplinära repressalier av det engelska fotbollförbundet, som har blivit allt hårdare i sin bedömning på sistone. Förra veckan stängdes Manchester United-spelaren Wayne Rooney av i två matcher för att han svor in i en tevekamera.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!