Eduardo tillbaka som målskytt

Eduardo da Silva gjorde sin första match på nästan ett år. Succé.

Eduardo da Silva gjorde sin första match i Arsenals A-lag på nästan ett år.

Det slutade med succé.

Anfallaren gjorde två mål när Arsenal slog Cardiff med 4-0 i FA-cupens fjärde omgång. Eduardo nickade in 1-0 i den 20:e minuten och sköt 3-0 från straffpunkten sedan han själv blivit fälld efter en timmes spel. Han kunde nöjd knalla av planen halvvägs in i den andra halvleken under ovationer från hemmafansen.

Senaste gången brasilianaren med kroatiskt pass spelade för Arsenal var den 23 februari förra året, det var då innandömet av vänsterbenet sparkades till smulor av Birminghambacken Martin Taylor.

Eduardo var tillbaka på fotbollsplanen i mitten av december och hann även spela för det kroatiska landslaget i förra veckan innan måndagens A-lagscomeback i Arsenal.

I nästa omgång av FA-cupen ställs Arsenal mot Burnley.

Hirscher gör comeback – för Nederländerna

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

idag 05:36
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"