Zlatan Ibrahimovic skulle få ett skämtpris för att ha dragit på sig ytterligare ett rött kort och en ny avstängning.
1 av 2
Zlatan Ibrahimovic skulle få ett skämtpris för att ha dragit på sig ytterligare ett rött kort och en ny avstängning. - Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Men då slog hans livvakt till och brottade ner journalisten på uteserveringen i Milano.
2 av 2
Men då slog hans livvakt till och brottade ner journalisten på uteserveringen i Milano. - Foto: Luca Bruno / AP / SCANPIX

Zlatans livvakt brottade ner journalist

När en italiensk journalist skulle dela ut ett skämtpris till Zlatan Ibrahimovic blev han nerbrottad av svenskens livvakt.


Zlatans avstängning:

Zlatan Ibrahimovic blev utvisad i matchen mot Fiorentina för att ha svurit åt en domare när han tappade bollen utanför planen. Men svensken hävdar att han svor åt sig själv för att var klantig som tappade bollen.

Nu är han avstängd i tre matcher för svordomssalvan.

Han hade precis kommit tillbaka från en avstängning efter att ha slagit en Bari-spelare när svordomarna haglade.

MILANO. Det italienska teveprogrammet Striscia la Notizia har en punkt varje vecka där de delar ut "Guldtapiren", ett skämtpris, till en känd person som har gjort bort sig.

Den här veckan hade turen kommit till Milans svenske storstjärna Zlatan Ibrahimovic som har dragit på sig ytterligare ett rött kort och fått ännu en avstängning.

När journalisten Valerio Staffelli och hans teveteam lokaliserade Zlatan på en restaurang i Milano blev de stoppade av Zlatans livvakt. Efter att de två stått och grälat ett tag fick livvakten nog och brottade ner reportern.

När röken hade skingrat sig får de till slut tag i Zlatan som tar emot priset och låter sig intervjuas om det röda kortet.

– Jag var arg på mig själv för att jag tappade bollen. Om de ger mig tre matchers avstängning för det borde andra få livstid, säger Ibrahimovic.

Angående att journalisten blev brottad till marken säger Zlatan lite skämtsamt:

– Han gör bara sitt jobb.

Se klippet när journalisten blir nedbrottad HÄR (obs. extern länk).

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!