Svensken har tungt just nu med tre matchers avstägning efter svordomarna mot linjedomaren.
1 av 3
Svensken har tungt just nu med tre matchers avstägning efter svordomarna mot linjedomaren. - Foto: Fabrizio Giovannozzi/AP/SCANPIX
Allegri är inte nervös att Milan ska tappa "Ibra" i sommar.
2 av 3
Allegri är inte nervös att Milan ska tappa "Ibra" i sommar. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Fabrizio Giovannozzi/AP/SCANPIX

"Jag tror att Zlatan vill stanna i Milan"

Tränaren Massimiliano Allegri tror inte att "Ibra" vill lämna den italienska storklubben i sommar.


Turbulensen kring "Ibra"

Zlatan Ibrahimovic började säsongen i Milan på ett alldeles lysande sätt.

Men efter en briljant inledning har saker och ting börjat bli desto svårare för den svenske landslagskaptenen.

Så sent som förra helgen blev anfallaren utvisad efter att ha skrikit svordomar mot linjedomaren och dömdes till tre matchers avstängning.

Dessförinnan hade han redan hunnit samlat på sig en två matcher lång avstängning efter att ha slagit till Marco Rossi, när Milan drabbade samman med Bari.

MILANO. Milan kommer att få klara sig utan Zlatan Ibrahimovic i tre matcher efter att svensken skrek svordomar åt linjedomaren i den senaste ligamatchen mot Fiorentina.

Efter den matchen har det ryktas om att 29-åringen kan lämna den anrika klubben i sommar. "Rossoneri" ska enligt italienska uppgifter vilja göra sig av med "Ibra" för att kunna locka till sig Cristiano Ronaldo från Real Madrid.

Men Milan-tränaren Massimiliano Allegri gav fansen lugnande besked på fredagens presskonferens.

- Jag tror att Zlatan vill stanna i Milan och att tycker att hans säsong - bortsett från de senaste månaderna - varit exemplarisk, säger han och fortsätter:

- Han är besviken och arg då jag tror att han i söndags ville gottgöra för de två matcherna han var borta. Sedan straffades han för att han svor åt sig själv, som vi redan vet.

Joga Bonito - "Ibra" versus Ronaldo.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

Så tycker fotbollsfansen om VAR

3 timmar sedan
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

idag 06:30
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.

Varning för tysk öl: "Kan vara starkare"

idag 03:20
Brittiska fans varnas för den öl som kommer att serveras under fotbolls-EM i Tyskland i sommar.