Sir Alex Ferguson tillsammans med frugan efter att han blivit adlad till följd av den legendariska trippeln.
Sir Alex Ferguson tillsammans med frugan efter att han blivit adlad till följd av den legendariska trippeln. - Foto: JOHN STILLWELL/AP/SCANPIX

Unitedbossen saknar pondus på hemmaplan

Manchester Uniteds manager medger nu att frugan vägrar se några fler pokaler i parets villa strax utanför Manchester.


Titlar med United

Att Sir Alex Ferguson är fotbollshistoriens kanske mest framgångsrike manager råder det ytterst lite tvekan om. Här nedan följer en kort resumé över allt den gamle skotten levererat till publiken på Old Trafford:

Premier League: 11.

FA-cupen: 5.

Liga-cupen: 4.

Charity Sheild: 9.

Champions League: 2.

Cup-vinnar-cupen: 1.

Super-cupen: 1.

VM för klubbar: 2.

MANCHESTER. I fotbollsvärlden är han känd under epitet som "demontränare", "hårtorken" och en hårdnackad arbetargrabb från stadsdelen Govan i Glasgow. Men i hemmet är det inte Sir Alex Ferguson som bestämmer.

Den adlade fotbollstränaren har genom åren vunnit allt man kan vinna inom klubblagsfotbollen. Men inget av detta kan återfinnas i hemmet i utkanterna av Manchester.

– Min fru låter mig inte ens ha en fotbollsbok i närheten av huset. Det finns inte en enda trofé att titta på där hemma, säger Ferguson enligt Mirrorfootball.

– Hon har helt enkelt tröttnat på allt det där.

Och det är inte första gången som frugan Cathy Ferguson lägger sig i vad Manchester Uniteds manager har för sig i fotbollsfrågor. 2002 läckte det ut rapporter som gjorde gällande att det var frun som övertalade skotten att inte pensionera sig.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!