Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bale om flyttryktena: "Jag trivs bra i Tottenham"

- 19/04/2011, 10:13 -
Trots att rykten om att flyttlasset ska gå till storklubbar som Real Madrid och Barcelona vill walesaren stanna kvar i London.
1 av 3

Trots att rykten om att flyttlasset ska gå till storklubbar som Real Madrid och Barcelona vill walesaren stanna kvar i London.

Action Images / Andrew Couldridge / BILDBYRÅN

Gareth Bale kan stanna kvar i Tottenham: "Jag trivs riktigt bra här".
2 av 3

Gareth Bale kan stanna kvar i Tottenham: "Jag trivs riktigt bra här".

Arturo Rodriguez / AP / SCANPIX

Han fick i helgen motta PFA Award, spelarnas egna pris till Premier Leagues bäste spelare.
3 av 3

Han fick i helgen motta PFA Award, spelarnas egna pris till Premier Leagues bäste spelare.

Akira Suemori / AP / SCANPIX

Tottenhams vindsnabbe vänsterytter Gareth Bale har ryktats vara på väg till någon storklubb i Europa - men han kan tänka sig att stanna i Tottenham.

LONDON. När Tottenham flyttade upp vänsterbacken Gareth Bale som vänsterytter i slutet på förra säsongen blev det omedelbar succé.

Bale fortsatte sin utveckling spikrakt uppåt den här säsongen och har cementerat sig som en av de absolut bästa spelarna i Premier League. I helgen fick han till och med motta priset, PFA Award, som den absolut bästa spelaren i ligan - framröstad av spelarna själva.

Dessutom har Bale haft stora framgångar ute i Europa med Tottenham i Champions League. London-klubben tog sig ända till kvartsfinalerna. På vägen gjorde Bale bland annat ett beryktat hattrick på San Siro mot Inter.

"Jag trivs riktigt bra i Tottenham"

Flyttryktena har stått som spön i backen och både Real Madrid och Barcelona har uppgetts vara intresserade av 21-åringen. Men nu talar mycket för att han kan fortsätta sin karriär i Tottenham.

– Jag trivs riktigt bra med fotbollen här i Tottenham. Vi har en jättebra manager och en jättebra och ung trupp. Vi lär oss fortfarande mycket den här säsongen med spel i Champions League bland annat. Det är spännande tider helt enkelt, säger walesaren enligt ESPN och fortsätter:

– Vi har en ny träningsanläggning på väg, som jag ser fram emot, och förhoppningsvis en ny arena också. Det är väldigt spännande tider och jag tror att vi alla är ganska säkra på att vi kommer vinna något snart.

"Vi vet vad vi måste göra"

Nu stundar slutspurten av säsongen och Tottenham jagar just nu fjärdeplatsen - kvalplatsen till nästa säsongs Champions League - som innehas av Manchester City.

– Vi har hållt oss där uppe i toppen av ligan och nu börjar ligan komma in på upploppet, där vi vet vad vi måste göra. Det blir ännu svårare när City och Chelsea spenderar så mycket pengar och gör konkurrensen ännu hårdare, säger Bale.

Se några av Bales höjdpunkter: